Salt vinter

Så langt har ikke vinterdekkene fått prøvd seg noe særlig på snøføre. Det er bare veier i og rundt Trondheim, og de dagene det var fullt snøkaos i jula kjørte undertegnede leiebil i Spania. På sommerdekk…

Is er det heller ikke mye av, Mesta har en såkalt “svartvei”-strategi på alle større veier i og rundt byen, dvs de saltes. Til gangs. Selv småveiene er relativt tørre og uten speilblank is som det ofte pleier å være på denne tiden av året. Av og til finner man et polert område i en rundkjøring, men det er ikke store utfordringen å passere uten at det blir sleng på bilen. Nåvel, det skal sies at dekkene er stillegående og behagelige på bar asfalt. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s