Garantien fungerte

Noen uker før jul var jeg ute og kjørte og merket en rar lyd når jeg bremset. Jeg merket imidlertid ikke noe på bilen og tenkte jeg fikk sjekke nærmere når jeg var hjemme igjen. Etter litt tid registrerte jeg en flapp-flapp lyd fra høyresiden foran, og ganske riktig – helt flatt forhjul. Jeg hadde fortsatt ikke kjent noe på bilen, og siden dekktrykksensoren heller ikke varslet som den skulle aner jeg ikke hvor lenge jeg kan ha rullet rundt i byen på flatt dekk.

Status ble gjort opp på Vianor neste morgen, felgen hadde berga men dekket var for felgkjørt til å berges. Da var det veldig kjekt å trekke opp garantikortet fra Nokian, som jeg faktisk hadde registrert bare få dager før. Nytt dekk ble lagt på, og etter kort tid var jeg nok en gang ute og rullet med luft i alle hjula.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s