Stabilt ustabilt

…vinterføre på denne tiden i Trøndelag, som normalt. Og Nokian Hakkapeliitta R har dermed nå rullet noen mil på veldig variert underlag. Fordelen med piggfritt er at en slipper å være überforsiktig som en må med piggdekk før piggene har “satt” seg, så kjørestilen har også vært litt variert. Har pga et par uker med noen arbeidsdager i Oslo kjørt strekningen Trondheim-Værnes en god time før de første saltbilene trer i aksjon. Grepet i de isbelagte forbikjøringsfeltene var klart godkjent. På hjemturen i forgårs kveld var det ubrøytet snøslaps i ytterfeltet, etter stormen tidligere på dagen. Jeg ville ikke prøvd dette i motorveifart med de gamle dekkene, men sannelig var ikke grepet godt på dette føret også. Ingen sporing eller vingling å merke. Og framover meldes det om mer skiftende føre. Stabilt ustabilt mao. Med unntak av vinterdekkgrepet 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s