Nok en dekkhistorie

…har begynt. Jeg fikk som testsjåfør for Nokian lagt på fire nye Hakkapeliitta R på min trofaste vintervogn denne fredagen, til erstatning for de gamle …wait for it… Hakkapeliitta R. Og med produksjonsdato uke 20-2006 var de vel mer som utgamle å regne. Selv om de forøvrig etter 5 vintre på bilen fortsatt hadde godt med mønster igjen, tro det eller ei. Det skal dog sies at det var merkbart bedre å takle de for anledningen(?) nylig ankomne snødrivene i og rundt Trondheim med fersk gummi mot underlaget. Så da gir jeg dekkpåpasserne mine hos Vianor rett i at det nok var på tide å skifte til nytt denne sesongen 🙂

Waiting at Vianor - WP_000993

Flere bilder fra helgens testdriving her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s