På den positive siden

Hehh, i det jeg åpnet ytterdøren da jeg kom hjem i kveld, lyste utelyset opp et laaangt blondt hår slik at det gnistret på ryggen av dreessjakken min som hang på knaggrekka i den mørklagte gangen innenfor. Jeg kvapp litt til med det samme før jeg kom på at man som single ikke trenger å reagere som en gift mann med overdrevent sjalu brunette-kone 🙂

Så, det har da sine sider, single-livet… 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s