Gratulerer med da’n! :)

Kåre Willoch er sannelig 80 år i dag. For oss som har 80 (sic!) -tallet friskt i minnet er det jo helt utrolig at karen har rukket å bli _så_ gammel allerede…. 80-tallet ja, det er rart å tenke på at de politiske debattsendingene mellom Kåre og Gro på TV (NrK må vite) før valget i 1981 og utover på 80-tallet hadde langt større seertall en “Idol” og “Ylvis møter veggen” i dag. Nå var det riktignok bare én radio- og TV-kanal den gang, men likevel.

Gro, eller “fru Brundtland” som Kåre alltid omtalte henne som, har i anledning bursdagen skrevet en kronikk hvor hun kommer inn på disse debattene. Som hun nå (først) innrømmer: “For meg var det en stor utfordring, og en kilde til inspirasjon, sinne og glede, å ha stått overfor en så krevende og dyktig politisk motstander”. Hun kunne kanskje nøyd seg med å skrive “stor utfordring og kilde til sinne….”, men pytt pytt 🙂

Kåre skal vel feire dagen “med måte” kjenner vi ham rett, men jeg slutter meg i alle fall til gratulantenes rekker og ønsker Kåre Willoch en riktig flott 80-års dag. Hipp, hipp!!!


One thought on “Gratulerer med da’n! :)”

  1. Hipp Hipp, indeed. Har alltid hatt sansen for Willoch, selv om jeg hørte (hører) hjemme på venstre-fløyen i norsk politikk. Hadde vært morsomt å se disse debattene igjen. Tror jeg jammen skal sende NRK-arkivet en liten email …

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s