For sikkerhetens skyld? Eller bare salgsjippo…

Jeg ser på meg selv som en gjennomsnitts sikkerhetsbevisst mann. Joda, det hender seg jeg rusler alene i natten gjennom byens belastede strøk på vei hjem fra pub, og joda, jeg kjører motorsykkel. Men jeg hopper ikke base.

Jeg har også brukt bilbelte siden påbudet ble innført i 1975, først som ung og påvirkelig passasjer, senere som bilfører. Imidlertid har dette endret seg litt i og med at bilprodusentene har montert beltevarslere for å få seg en svært lettkjøpt stjerne i Euro Ncap-krasjtestene.

Dette burde krasjtesterne endret kriterier for tvert. Jeg vet ikke åssen det er med dere, men _jeg_ får affal en svært barsnlig reaksjon på å bli fortalt hva jeg skal gjøre når jeg sitter i en bil. Irritert og tverr bøyer jeg meg til slutt for den forferdelig høye pipelyden som stiger og stiger dess lenger en venter med å ha på beltet. Og da har jeg sikkert kjørt 750 m lenger uten belte enn jeg pleide før – i bil uten beltevarsler…

2 thoughts on “For sikkerhetens skyld? Eller bare salgsjippo…”

  1. hey fine little blogging site ya got there 🙂 I work with the identical design template on my website but for whatever weird reason it appears to load easier on your blog despite the fact that this site consists of a whole lot more content. Are you currently working with any individual plug ins or widgets which will quicken it up? If you could possibly reveal the names so that I could use them on my web page so twilight breaking dawn users could watch twilight eclipse online trailers and videos a lot quicker I would always be thankful – kudos ahead of time 🙂

    Like

    1. Hi Jacob. I had the exact same problem, but if I remember correctly I switched off already active plugins that came with the theme – or maybe is standard in WP – such as the “followsite.com” and “dolly”. Try to uncheck these and see if it not will speed up your site. Best of luck! 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s