Diktatursensur i Vesterled

En kan si mye om Bush-juntaen, men at de går grundig til verks for å kvele all regimekritikk – det skal de jaffal ha. Det amerikanske plateselskapet Valley Entertainment er sannelig blitt svartelistet av Bush-administrasjonen fordi de distribuerer plata “Lullabies from the Axis of Evil”.

Kirkelig Kulturverksted (KKV) spilte i 2004 inn en CD med voggesanger fra områder Bush’ern omtaler som ondskapens akse, hvor de får (onde?) kvinner til å synge sanger på originalspråket, i tillegg til at det spilles inn en engelskoversatt versjon av vestlige artister. Det hører med til historien at et stort antall amerikanske artister ikke torde stille opp på prosjektet av frykt for å bli svartelistet i hjemlandet…
Med fare for å bli nektet tilgang til både MSN og Microsoft-produkter for resten av Bush’erns presidentperiode, svartelistinga av Valley Entertainment er jo en form for diktatursensur som går verstinglandene i Axis of Evil en høy gang. Hva i all verdens navn og rike har skjedd med tenkeevnen der borte? Det er jo ikke mulig å skille de presumptive good guys fra bad guys lenger? Sier som Eggum – kor e alle heltar hen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s