En helt vanlig dag på jobben…


Jeg har ikke lest boka til Håvard Melnæs, men den uetiske og på kanten-av-loven arbeidsformen som nå kommer fram i de debattene og avisartiklene jeg har fått med meg virker veldig sannsynlig. Forøvrig helt i tråd med den oppfatning jeg har hatt om bladlefsas metoder i de siste 20 år. Det er likevel like nedstemmende at bladlefsa er Norges mest kjøpte blad år etter år – hva slags nasjon er vi blitt? Og de litt beskjemmede som fortsatt forsvarer seg med at de kjøper det for at det er så oversiktelig TV-program der, hallooo – hørt om internett?
Til min tenårings mangeårige fortvilelse (ungdommene er tilgitt, de vet antagelig ikke bedre) har det vært totalforbud mot å la den bladlefsa komme innenfor døra her hjemme de siste 20 år. Jeg liker ikke folk som skor seg på grenseløst unødvendig sladder, personforfølgelser og overvåking. Dette er jo ikke noe nytt av året – bladfillas konsept har jo vært uforandret siden starten i 1978.

Jeg tror fortsatt at verden ville blitt et bedre sted uten søppeljournalistikk (så får Tore Sandberg ha meg unnskyldt at jeg ser det litt større perspektivet her) av denne typen, derfor;
Repeat after me please: “AVOID! AVOID!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s