Helvetes kloakk i moderne tid


DA har det begynt igjen… Som om det ikke er nok med alt hysteriet rundt tippeliga, eliteserie og den årvisse cup’en og cupfinalen, så skal vi nå hjemsøkes og dynges ned i alle kanaler med den største helveteskloakken over alle; Fotball-VM!! Føkkings fo’ppal-VM!? I en hel måned framover skal det ikke gå an å åpne en avis, slå på en TV-kanal eller føre en samtale ved kantinens lunchbord uten å bli proppet full av alskens uvesentligheter forbundet med dette djevlearrangementet over alle; Hvem overtar Beckhams rolle som den mest sexy spilleren i VM? Hvordan klarer Arne Scheie seg uten toalettmappa som han reiste fra hjemme? Iran liker ikke damefotball! osv osv. I tillegg kommer inngående medisinske analyser på en haug med presumptivt kjente personer jeg aldri har hørt navnet på før, analyser med opplysninger som i enhver annen sammenheng ville blitt straffeforfulgt som brudd på Personopplysningsloven. Og så alle detaljene i kampforløpene da. “…og tenk om Ronaldinho ikke hadde snubla i ballen rett utenfor 16-meteren, da…”
Jeg ser det for meg, alt sammen. Her er det bare å finne et par-tre gode bøker jeg likevel burde ha lest, eller snu DVD-bunken fra sist OL…

Jeg hadde ikke fått med meg at dette faenskapet begynte i går. I dag skinner solen, og jeg tekstet en kompis for å få’n med meg på en utepils på en pub i nærheten, kanskje kombinert med grilling og vin på terassen etterhvert. Men nehehei, det kunne han ikke! Det er da kamp kl 15, 18 og 21 må vite. Det var bare å komme innom selvfølgelig, og TV’n kunne jo fint sees fra balkongen hans? Om det ble tid til mat var underordnet tema.
Aaargh… Og det verste av alt, det blir færre og færre av mine likesinnede i omgangskretsen… *sukk*

7 thoughts on “Helvetes kloakk i moderne tid”

 1. Høres ut som du går en laaang måned i møte. Men du er ikke alene i elendigheten.Hilsen sportshater som bor med tre fotballidioter…

  Like

 2. Hehe – du faar ta fri og ta deg en tur til Harrisburg, PA 🙂 Vi driter en lang en i foball over her. Du maa derimot belage deg paa noen usedvanlig detailjerte diskusjoner vedr. knuckle ballers fremtid i Major Leage Baseball, hvorvidt Manny Ramirez’s kneskade vil paavirke Red Sox offensive taktikk og ikke minst om Johnny Damon’s overgang til Yankees skal anses som forederi og straffes deretter. :-)Ha en fortreffelig fo’ball sommer !– nilssom tar fri halve mandag for aa se Team USA banke Tsjekkia.

  Like

 3. Skulle selvsagt ha skrevet en laaaaang epistel om fotball eller ikke fotball her, men er livredd for å gå glipp av neste kamp…Sukk, nei her er det bare å entre den vaklevorne trappen til Aeroflot´s Antovov 24 (Kalt “Anusjka” blant venner) som har avgang retning Arkhangelsk om et par timer.Satser på å få sett en kamp eller to der borte. Spesielt fordi man i det landet fortsatt kan oppleve et godt gammeldags Kinderegg;- Fotball og sosialt samvær- Godt og billig øl- Man kan røyke. INNE!Yep, god tur skal bli!!

  Like

 4. thomas – det er godt å vite at det er flere av oss der ute :-)nils – mulig det ikke blir bedre av å bytte ballsport, men dere er ikke så ensidige som her – dere kan i det minste stikke innom et Nascar-race, litt tractor-pulling og annen sådan moro. For ikke å snakke om den sosiale biten med tailgating… Tar en tur til høsten? :-)roger – god tur! Jeg skal fortsatt sms’e deg resultatene på forespørsel når du er inne i huttaheiti uten radio- og tv-forbindelse, hehehehe ;-D

  Like

 5. roger: god tur ! det der kinderegget hoeres alldeles fortreffelig ut :)per-atle: joa, du har rett i at vi har litt variasjon i underholdningsutvalget. Det ble forresten en trist dag i dag: Vi driter i at US tapte stort mot Tsjekkia – vaerre … mye vaerre er det at vaar (Steelers) quarterback Ben Roethlisberger krasjet med sin motorsykkel i dag – uten hjelm selvsagt … hjelmbruk er frivillig her i PA. Og hoesten er fin-fin her i Mid-state regionen – gjesterom staar klart!

  Like

 6. DU trenger ikke å klage..Ble påprakket å lage VM-poster på 60×90 cm med oversikt over alle kampene. Bilder av alle lagene. Arbeidet startet i mai, har vært rundt til ALLE fotball- sportsbarer i Playa Ingles, Maspalomas, Arguneguin, Puerto Rico og Mogan og solgt posters. Har printet ca 150 mtr, kjørt skytteltrafikk til San Fernando hver dag for å laminere, for så å kjøre rundt øya igjen å levere skiten. Men skit au, i kveld er det england-sverige.. Postersalget ble såpass innbringende at jeg sikkert har råd til en øl oxoTove kanarifuglTove

  Like

 7. Hehe… Du har heller ikke blitt mer glad i sport med tiden, skjønner jeg =)Jeg slipper å bekymre meg om det hele, for jeg har jo ikke TV uansett. Nå har jeg ikke nett-tv heller, for bærbar-PC’n har takket for seg (les bloggen min).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s