Bloggreklame

Her om dagen kom jeg over en norsk søsterside til et par nettsider jeg besøker innimellom for å få en god latter, hhv Overheard in New York og den svenske Tjuvlyssnat. Dette er blogger hvor alle kan legge inn pussige samtaler de har overhørt, og virkeligheten går i allfall i dette tilfellet fantasien en høy gang…. Men, altså – noen har satt i gang en norsk versjon kalt Tyvlyttet, antar det fort vil bli avslørt at det ikke står mye bedre til enn i Sverige hos oss heller… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s