22.05.2006; Logen Bar, Bergen

Jeg befinner meg, som den jevne leser av denne bloggen bør være kjent med, omtrent ukentlig i Bergen. Noen opphold er definitivt mer minneverdig enn andre, og vinner-eventet i mai sto Voksne Herrers Orkester – med gjester, for. Live musikk er så og si alltid trivelig, og her fikk man servert lett jazzete toner av kompetente musikere, i ærverdige (les loslitte men trivelige) Logen Bar, inkludert duggfriske øl og små bord hvor en lett kom i prat med andre …eh musikkinteresserte. Gå forbi den blå steinen på Ole bulls plass i retning Den Nationale Scene, så ligger Logen på venstre hånd noen meter opp i bakken. Visstnok er dette et fast opplegg hver mandag, anbefales herved!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s