YC

Canon EOS 20D, EF 17-40/4L
Jeg vil slå et slag for Trondheims nyeste utested, Yacht Club. Den som husker tilbake til 80-tallets “Hjorten”, eller 90-tallets “Blue Garden” på nordenden av Hotel Royal Garden, vil vite hvor de skal gå. Rent bortsett fra at inngangsdøren er på samme sted som før er det ikke mye som er likt…

Flere bilder her.

NB! Merk at en ikke kommer inn med dongeribukse! Jeg har latt meg fortelle at man får kjøpt bukser fra VIC i garderoben. Pris kr 250,-.

3 thoughts on “YC”

  1. Du verden! Selv om minnene ikke akkurat er krystallklare fra 80-talets mange og sene besøk på “Studio Hjorten”, så er jeg i alle fall helt sikker på at interiøret (og da sikter jeg ikke til den vrikkende “massen” på dansegulvet…) ikke var SÅ lekkert!Husker imidlertid at vi sluttet å gå der etter at stedet (på folkemunne) skiftet navn til “Studio Gambia”.

    Like

  2. HEHEHEH, “Studio Gambia” hadde jeg helt glemt – eller fortrengt… Litt hvitere nå ja, bokstavelig talt :-)Du får ta en tur nedover og inspisere ved selvsyn, det er flere VIP-rom i tilknytning til hovedlokalet, unisex-toalett ala Ally McBeal (har ikke sett noen turne i dodørkarmen ennå dog…). Kan anbefale å henge i baren med en Canadian Club/Ginger Ale + masse knust is i et høyt glass…

    Like

  3. Roger, naa tror jeg at vi skal vaere takknemmelige for at vi har saa faa klare minner fra den tiden. Jeg husker desverre fortsatt antrekkene … dressjakker med skulderputer fra Martinique (tror jeg det het) samt stripete bukser fra Poco Loco *hutre*Heh – og etter bildene aa doemme, kunne YC fint bli benyttet som “backdrop” for Fiddy Cent’s siste vidoi. Det eneste som mangler her er noen ekstra flasker med Cristal, et busslass med hoes + et utvalg tungt bling-bling-behengte GanGsta’s 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s