Omega 3


Nå setter jeg ganske stor lit til at alle diettforståsegpåere og det grøvste av matforskere har mye rett i at Omega 3 (finnes enten i fet fisk eller i grønne glass merket “Möller’s”) har flere interessante helsemessige effekter – fortrinnsvis positive.

Men, da en engelsk forsker i kveldens program om Omega 3 på NrK1, presterer å ytre at det er belegg for å si at graden av kriminalitet og drap er adskillig høyere i samfunn hvor det ikke spises fisk – da MÅTTE jeg le. Har han ikke HØRT om vikingene…?

2 thoughts on “Omega 3”

  1. You bet!Så det samme programmet jeg oxo. Og hjernen skulle vistnok også bli mer volumiøs og knakende effektiv med ytterligere tilførsel av Omega 3. Nå har jeg tidvis knasket kapsler og gurglet potente produkter fra Møllers i en årrekke, men uten akkurat å ha kjent hjernen presse mot skallen pga. akutt plassmangel. Imidlertid har store doser cognac til tider ført til et jævlig press mot skallen – ikke minst intens banking. Har noen forsket på destillerte druers påvirkning på hjernes størrelse? Jeg bare spør jeg…

    Like

  2. Tjah… visstnok renskes det kraftig opp i hjerneceller ved større inntak av druesaft da, forhåpentligvis etter “survival of the fittest”-prinsippet… NOE rett må da Darwin ha tenkt?Men, renskes det jo ut hyppig nok så vet jeg jaffal av nogen erfaring at både skallepress og skallebank blir et tilbakelagt problem. Kunsten er å balansere prosessen så en ikke innfører nye problemer…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s