Julekonsert i Samfundet

Endelig!! Det lyktes meg gjennom min gode venn Helge å endelig få lagt mine klamme fingre på et par billetter til Ole Dalens julekonsert i Samfundet. 2,5 time med 35 forskjellige innslag, og nesten like mange artister – dandert med åpne barer i utkanten av Storsalen og serveringsvillige vinkelnere ved bordene… Vi kan vel ikke si annet enn at den gode julestemningen absolutt kom sigende i løpet av konserten – selv da Henning Sommero kom og framførte “Vårsøg” live for første gang på en umasse år… Ellers hadde vi innslag av Frode Alnes, Mona Grudt, RBK-fireren Mini, Bratbakk, Strand og Per med ankelen, Bratt’en spilte faktisk et eget nummer på gitar sammen med Torstein Flakne (eller var det motsatt?), Are og Odin sang Myjti lys og varme-teksten oppå en Britney-låt, og Åge kom seff inn på andre vers, hehe.
Kristin Hoff sang vakkert og vent som alltid, i tillegg var det flere artister som har deltatt i diverse kabaret’er i Steinkjer. Elisabeth Moberg fra “Kvinnene på randen” sang hysterisk vakkert, det gjorde også Tore Johansen, og til slutt kom Hans Rotmo og sang blant annet “vårres jul” (mange nevnt, mange glemt…)

Og sannelig sang ikke Ole Dalen selv et par ganger også. At det blir fint er jo i seg selv en prestasjon, for den som har hørt ham snakke vet jo at om du tok stemmebåndene til Leif Juster og marinerte dem i 20 ÅR med en blanding av tjæren fra flere tonn karva blad og liter på liter med maltwhisky fra øya Islay utenfor Glasgow – så ville du IKKE fått til en like rusten stemme som Oles…. Canon S70

Stå på Ole! Takk for et flott arrangement – og neste år er det jubileum, jeg kommer gjen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s