Førjulshelg i Køben…

Den siste helga i advent samlet vi 10 gode venner i Køben, i utenlandsavdelingen av et tradisjonsrikt, 15-årig venne-/kollegajulebord, også kjent som “Henrys-julebordet” (oppkalt etter sparerib-steakhouse’t vi frekventerte de tre-fire første årene). Det er IKKE mye som ligner på Henrys lenger, men arrangementet har vel utviklet seg i takt med deltakerne antagelig… Det ble forøvrig to utgaver i år, innenlandsavdelingen gikk av stabelen allerede i november på Kvilhaugen Gård i Trondheim.

Men, det var Køben… Fredag hadde vi bestilt bord på St Gertruds Kloster, å herrejeeemini… Lørdag var det shopping på Strøget, før vi på kvelden stimet inn på Tivoli for å se juleaktivitetene før vi inntok en restaurant igjen. Det ble en lang og festlig natt…

*oppdatering i prosess*

Canon EOS 20D, EF 28-135/3.5-5.6 IS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s