Tesseron VSOP

Jeg utfordret i posten Norges nye, store Cognac-merke…? den første som bestilte en Tesseron til å komme tilbake og beskrive smaksopplevelsen. Vel, det ser ut som at det ble meg selv…

En flaske Tesseron VSOP Prestige ble bestilt fra Polets bestillingsutvalg, og tilfeldigvis fikk jeg den i hus dagen før jeg skulle være forlover i min beste venns bryllup. For å sikre at han møtte i rett tid og i ok form hadde bruden-to-be overlatt ham i min varetekt natta før bryllupet…!?? Hva passet da bedre enn å prøvesmake Tesseron’en? Ett er sikkert, den la slett ingen demper på inspirasjonen vi begge sårt trengte der vi satt i de små timer og konstruerte hver våre bryllupstaler til dagen etter…

Men, det var smaksopplevelsen: VSOP’en var moderne lys i farge og smak, dvs fruktig (litt modne epler og pærer), frisk, og ikke spesielt eiket. Medium lengde. Vi likte den begge to – bedre og bedre… Anbefales!

Tesseron Cognac oppfattes kanskje som nye i markedet, men sannheten er at cognachuset er drøyt 100 år gammelt. Til nå har de konsentrert seg om å levere ferdig vare til de store og berømte cognachusene Hennessy, Martell og Remy Martin. Imidlertid har forbrukernes interesse for at drikkevarer skal ha en “ekte, egen” historie, gjort at Tesseron nå har valgt å komme på banen med sin egen serie.
UkeAdressa hadde en egen artikkel om Tesseron på side 20 den 1. oktober. Nettutgavens versjon finner du her.

One thought on “Tesseron VSOP”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s