Sidestatistikk

Etter å ha hatt denne bloggen liggende ute en stund, har jeg begynt å lure på hvor mange som er innom pr dag. Noen ganger får man jo kommentarer til innlegg, men det sier jo ikke mye om trafikken. La oss innrømme det, det er vel ikke mange av oss bloggere som skriver innlegg for at de IKKE skal bli lest?

Nå har jeg funnet en artig service som skal hjelpe meg å holde oversikt. Her får jeg antall treff totalt (vanlig counter), men det som er virkelig artig er at jeg også kan se antall treff pr dag, hvor mange av disse som er førstegangsbesøkende og hvor mange som er tilbakevendende lesere, når på dagen er trafikken tettest (antagelig lite relevant her, hehe), hvilken ukedag er travlest, blant annet. Dette vises både skjematisk og vha digrammer. Kult, eller hva?

Legger ut “how-to” når jeg har sett litt åssen det funker, evt tidligere på forespørsel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s