Spirit of Norway

Egenhendig fotografert…
Det har vært Offshore-VM-runde i bartebyen for 2. helg på rad. På fredag ettermiddag ble jeg oppringt med spørsmål om jeg kunne tenke meg en VIP-billett til arrangementet i helgen. Øyyh? Does the bear shit in the woods? Like før jeg ble religiøs vøtt…

Lørdag var det trening, pole position race, og sosiale aktiviteter til langt utpå lyse morgen. Søndag slapp værgudene seg ordentlig løs, og Trondheim kunne omsider matche Bahrein med varme og sol også. I hovedracet søndag gjorde de to norske båtene ingen feil, med norsk første- og tredjeplass som resultat. Blodtrimmede V12-motorer har en fantastisk artig (og høy) lyd… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s